Palvelut

PALVELUT

Lisälaiteasennukset autoihin.

CABMAN MDT

MYYNTI JA ASENNUS

Cabman MDT on MID-sertifioitu nykyaikainen taksamittari. Cabman Data on verkkopohjainen alusta, jonka kautta pääset tarkastelemaan kaikkia autoistanne ja kuskeistanne kerättyjä tietoja. Cabman Data tarjoaa katsauksen kaikista yrityksenne ajoneuvoista, kuljettajista, palveluista ja maksuista sekä tuottaa erilaisia raportteja.

MITAX 400

MYYNTI JA ASENNUS

Mitax-400 on Suomessa suunniteltu ja valmistettu, täydellinen ja itsenäinen taksamittari kaikenlaiseen kuljetukseen – henkilöille, tavaroille, hinaukseen ja muuhun. Mitax-400 on suunniteltu täyttämään kaikki uusimmat vaatimukset, etenkin mukaanlukien KELAn uusimmat vaatimukset ja henkilöliikenteessä tapahtuneet muutokset.

SEURANTALAITTEET

Seurantalaitteiden avulla pääset seuraamaan ajoneuvojesi sijaintia, kulutusta, työaikaa ja paljon muuta.

ALKOLUKOT

ASENNUS JA KALIBROINTI

Dräger Interlock 7000/5000 ja XT alkolukkojen asennus ja kalibrointi sekä Fartskriver V3, että Dignita alkolukkojen asennus ja kalibrointi.

KAMERAT

Kiinteästi asennettuna ja kytkettynä, myös kaksikanavaiset Kenwood kamerat esim. takseille.

TAKSIVALOT

Meiltä saa laadukkaita LED taksivaloja (Splithoff, Hale) asennettuna.

AJANVARAUS

Varaa asennus ajanvarausjärjestelmästämme. Valitse ensin asennus ja näet seuraavat vapaat ajat kalenterista. Valitse sinulle sopivan päivän kohdalta kellonaikaväli ja täytä lomakkeella vaadittavat tiedot. Saat ajanvarauksesta vahvistuksen sähköpostiisi.

Security Code:
security code
Please enter the security code:

Lähetä

Pajamme sijaitsee kätevien yhteyksien päässä aivan Helsinki-Vantaan lentoaseman kupeessa osoitteessa Kiitoradantie 6, 01530 Vantaa. Tervetuloa käymään!