Mitax – Taksamittari

Mitax 400 TAKSAMITTARI

Mitax 400 on suomalainen, EU-hyväksytty i taksamittari joka täyttää kaikki uusimmat lainsäädännön muutokset ja KELA vaatimukset. Meiltä saat Mitax 400 mittarit asennettuna autoosi kaikilla tarvitsemillasi lisälaitteilla.

MITAX 400

Mitax 400 on suomalainen, EU-hyväksytty itsenäinen taksamittari joka sopii mm. taksikuljetukseen, tavaratakseille sekä hinausautoille. Mitax 400 taksamittari täyttää kaikki uusimmat lainsäädännön muutokset ja KELA vaatimukset ja siihen on liitettävissä erilaisia lisälaitteita, meiltä saat juuri sinulle sopivan mittaripaketin asennettuna suoraan autoosi.

MITAX 400 ERITYISOMINAISUUDET

Mitax 400 taksamittarissa on selkeä ja helppokäyttöinen kosketusnäyttö, mittari on suunniteltu laajentuvaksi, eli sen ohjelmistoa voidaan päivittää helposti ja se on yhteensopiva monenlaisten ulkoisten lisälaitteiden kanssa. Vaatimusten muuttuessa ei tarvitse vaihtaa koko taksamittarin kokoonpanoa, vaan muuttaa taksamittarin ohjelman tai vaihtaa / lisätä tarvittavan laitteen. Mitax 400 mittareissa on aina sisäänrakennettuna GPS, BT ja WLAN (tällä hetkellä 4G modulilla) ja langallinen RS232 -yhteys. Nämä mahdollistavat reittitietojen saamisen, tilauspäätteiden, tulostimien ja maksupäätteiden liittämisen johdolla tai langattomasti.

Mitax taksamittareiden maksupäätteeksi sopii Verifone vx680 tai bluetooth-yhteydellä toimiva uudempi Verifone V400.

MITAX KUITTIPALVELU

Mitax 400 taksamittari voidaan liittää Mitax -kuittipalveluun jolla onnistuu mm:

  • Kuittitietojen talletus
  • Raporttien siirto
  • Taksojen ja mittaritietojen päivitys
  • Taksojen asetus
  • Mittarien ohjelmistopäivitykset

MITAX TAKSAMITTARIN ASENNUS

Pienen koon ja kätevän muotoilun ansiosta Mitax-400 on helppo sijoittaa auton kojelaudalle. Asennamme taksamittarit ja lisälaitteet aina ottaen asiakkaan toivomukset ja huolehdimme siitä, että kaapeloinnit ovat siististi poissa silmistä.

Mitax 400 taksamittariasennus kestää noin 2-3,5 tuntia autosta, asennustavasta ja mittarin kokoonpanosta riippuen.

MITAX 400 TAKSAMITTARIEN ASENNUKSIA

Muutamia esimerkkejä asentamistamme Mitax – taksamittarikokonaisuuksista.

AJANVARAUS

Varaa asennus ajanvarausjärjestelmästämme. Valitse ensin asennus ja näet seuraavat vapaat ajat kalenterista. Valitse sinulle sopivan päivän kohdalta kellonaikaväli ja täytä lomakkeella vaadittavat tiedot. Saat ajanvarauksesta vahvistuksen sähköpostiisi.

Security Code:
security code
Please enter the security code:

Lähetä

Pajamme sijaitsee kätevien yhteyksien päässä aivan Helsinki-Vantaan lentoaseman kupeessa osoitteessa Kiitoradantie 6, 01530 Vantaa. Tervetuloa käymään!