Cabman – Taksamittari

CABMAN MDT TAKSAMITTARI

Cabman MDT on selkeä ja helppokäyttöinen uusi taksamittari joka on suunniteltu helpottamaan sekä kuljettajan, että johdon arkea. Laite täyttää kaikki Suomen lain taksamittareille asettamat määräykset ja sopii myös KELA-ajoihin. 

CABMAN MDT

Cabman MDT on uusi All-in-One taksamittari Cabmanilta. Cabman on Suomen markkinoilla uusi, mutta maailmanlaajuisesti Cabmanin laitteita on asennettu yli 40,000 autoon. Cabman MDT on MID-hyväksytty ja täyttää Suomen laissa taksamittarilta vaadittavat määräykset. Laite sopii myös KELA ajoihin. Käyttöliittymältään Cabman MDT on selkeä ja helppokäyttöinen, suunnittelussa kaikki on otettu huomioon helpottamaan kuljettajan, sekä johdon arkea.

Kaikki tiedot yrityksen ajoneuvoista, kuljettajista, vuoroista, maksutapahtumista, ajetuista matkoista, sekä työ- ja lepoajoista tallentuvat Cabman Data verkkopalveluun, jossa niitä on mahdollista tarkastella ja muodostaa erilaisiksi raporteiksi.

MID-SERTIFIOITU TAKSAMITTARI

Cabman MDT on MID-sertifioitu taksamittari. Laitetta on saatavilla kahdessa eri koossa: 5 tuumaa ja 7 tuumaa. Pidätkö enemmän suuremmasta ruudusta? Siinä tapauksessa suosittelemme isompaa versiota. Vai haluatko mahdollisimman kompaktin laitteen? Silloin pienempi laite on sinulle sopivampi.

YLEISKATSAUS SUUNNITELLUISTA MATKOISTA

Cabman MDT on mahdollista integroida ajonvälityspalveluihin. Ajonvälitysnäkymän avulla kuski näkee yhdellä silmäyksellä päivälle suunnitellut ajot. Kirjauksissa näkyy yksityiskohtaisia tietoja asiakkaan saapumis- ja lähtöajasta. Matkoja voidaan lisätä, muuttaa ja poistaa laitteen ohjauskeskuksessa. Matkojen järjestystä voidaan myös muuttaa.

Kunkin ajon yhteyteen voidaan kirjata lisätietoja. Niiden avulla voit nähdä Cabman MDT-järjestelmästä esimerkiksi tuleeko ajon aikana käyttää taksamittaria tai käyttääkö asiakas pyörätuolia tai rollaattoria.

Kuski voi myös kirjata saapumatta jättäneet asiakkaat järjestelmään. Tämä käy helposti MDT-laitteen ajot-näkymässä. Tieto no show asiakkaasta toimitetaan suoraan taksikeskukseen tai pilvipalveluun.

MDT-järjestelmän kautta voidaan myös lähettää ja vastaanottaa viestejä. Kuski voi joko lähettää ennalta määritellyn viestin tai kirjoittaa sen itse.

INTEGROITU PUHELINYKSIKKÖ

Yksikön voi konfiguroida eri tavoin. Asetuksista voi esimerkiksi määrittää, että kuskit voivat ainoastaan vastaanottaa puheluita, tai että he voivat soittaa vain tiettyihin, laitteen osoitekirjassa oleviin numeroihin. Puhelimen käytön pystyy myös vapauttamaan kokonaan, jolloin kuljettaja voi lähettää ja vastaanottaa viestejä, sekä puheluita normaalin puhelimen tapaan.

HELPOSTI YHDISTETTÄVISSÄ TULOSTIMEEN

Cabman MDT voidaan yhdistää tulostimeen tai magneettiseen kortinlukijaan. Alueelliset matkat voidaan siis aloittaa ja päättää asettamalla asiakaskortti lukijaan.

TURVALLINEN MAKSAMINEN

Yhdistä MDT-laitteesi myPOS-maksupäätteeseen ja asiakkaasi voivat maksaa turvallisesti ja helposti kaikilla pankki- ja luottokorteillaan. Maksut ohjautuvat takaisin MDT-laitteelle – taatusti turvallisesti!

NAVIGOINTI MINNE TAHANSA

MDT-järjestelmässä on myös navigaattoritoiminto. Navigaattorin avulla pääset helposti oikeaan osoitteeseen MDT-järjestelmän kautta.

CABMAN DATAN KÄYTTÖ

Cabman Data on verkkopohjainen alusta, jonka kautta pääset tarkastelemaan kaikkia autoistanne ja kuskeistanne kerättyjä tietoja. Cabman Data tarjoaa katsauksen kaikista yrityksenne ajoneuvoista, kuljettajista, palveluista ja maksuista sekä tuottaa erilaisia raportteja.

CABMAN TAKSAMITTARIN ASENNUS

Esimerkkejä suorittamistamme Cabman MDT taksamittarien asennuksista autoihin.

AJANVARAUS

Varaa asennus ajanvarausjärjestelmästämme. Valitse ensin asennus ja näet seuraavat vapaat ajat kalenterista. Valitse sinulle sopivan päivän kohdalta kellonaikaväli ja täytä lomakkeella vaadittavat tiedot. Saat ajanvarauksesta vahvistuksen sähköpostiisi.

Security Code:
security code
Please enter the security code:

Lähetä

Pajamme sijaitsee kätevien yhteyksien päässä aivan Helsinki-Vantaan lentoaseman kupeessa osoitteessa Kiitoradantie 6, 01530 Vantaa. Tervetuloa käymään!